Zjarri që nisi në mal zbret mbi fshatin Sofratikë në Dropull, rrezikohen banesat

Zjarri që nisi në mal zbret mbi fshatin Sofratikë në Dropull, rrezikohen banesat

Zjarri që gjendej në mëngjes në kreshtën e malit të Gjerë dhe që mbërriti nga bashkia e Finiqit, i favorizuar nga era po zbret mbi fshatin Sofratikë në Dropull.

Deri tani është ndërhyrë nga ajri pasi zona e zjarrit ishte e paarritshme për efektivët. Pritet tani ndërhyrja edhe me efektivë e mjete.
Zjarri gjendet rreth 300 m larg fshatit Sofratikë qendra e Dropullit të Poshtëm.

Top Channel
Burimi