Fotografi: Alesia Bami më kënaq me foto! Habitet Ed Manushi: Ti ia ke bërë ato fotot zhveshur?!

Fotografi: Alesia Bami më kënaq me foto! Habitet Ed Manushi: Ti ia ke bërë ato fotot zhveshur?!

Fotografi Altin Çelmeta, i ftuar në “Top Arena” foli për bashkëpunimin me moderatoren Alesia Bami dhe vlerësoi imazhin e saj.

Ed Manushi: Çfarë lloj fotografie do i bëje ti Alesia Bamit dhe ajo të shpërthente të gjitha spektret?
Alesia Bami: Ne kemi bërë fotografi bashkë

Altin Çelmeta: I kam bërë unë
Ed Manushi: Ti ia ke bërë ato fotot në plazh, të zhveshur
Alesia Bami: Jo të zhveshur, ato në plazh
Altin Çelmeta: E veshur ishte?
Ed Manushi: Dhe ato me mish ti ia ke bërë?
Alesia Bami: Jo, ato me mish jo, por ato në plazh po. Faktikisht, është shumë profesionist.
Ed Manushi: Ku do ia bëje Merit një set fotografik special?
Altin Çelmeta: Me atë fustanin që ka veshur sot, vetëm në një vend me shumë pemë, që të ishte një me ambientin
Ed Manushi: E shkrirë me natyrën! Zgjidhe vendin Meri dhe unë do të sjell fotografin. Do të bëjmë një set bashkë atje
Meri Shehu: Patjetër
Ed Manushi: Atë pasqyrën do ta mbaj unë, të bëj dritë ty. Po ti je dritë vetë mi
Altin Çelmeta: Merit i vjen drita nga yjet

Top Channel
Burimi