politike

Meta: Vizion i mrekullueshëm i Ardit Cikulit si kryebashkiak i ardhshëm

Meta: Vizion i mrekullueshëm i Ardit Cikulit si kryebashkiak i

Kryetari i Partisë së Lirisë, Ilir Meta, gjatë prezantimit të kandidatit për Bashkinë Sarandë, së bashku me kreun e demokratëve Sali Berisha, ka theksuar se Ardit Cikuli ka një vizion të mrekullueshëm, realist dhe profesional si kryebashkiak i ardhshëm.

Ardit Cikuli ka një vision të mrekullueshëm, realist dhe professional si kryebashkiak i ardhshëm. Në themel të këtij vizioni qëndron dashuria e tij për Sarandën’, shkruan Meta në Facebook.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button