showbiz

E përmend disa herë brenda Big Brother, kjo është e dashura e Kristit jashtë shtëpisë

Krist Aliaj është kthyer në një personazh të komentuar për shkak të ekspresivitetit të tij gjatë ‘Prime’-t.

Ai zgjedh që gjatë javës të jetë i qetë me rutinën e tij, ndërsa natën e spektaktlit ‘hidhet perpjete’, duke dhënë mendimin e tij e madje shumë shpesh duke kundërshtuar opinionistët.

Të pakëta kanë qënë rastet kur Kristi ka treguar diçka nga jeta e tij brenda Big-ut.

Një prej tyre është lidhja me një vajzë të huaj.

Ai ka treguar se është në lidhje prej 6 muajsh, me një vajzë e cila nuk është shqiptare, por nuk ka zbuluar më shumë për identitetin e saj.

Ajo quhet Zaza dhe duhet pranuar se është shumë simpatike.

Komentet mes tyre janë të shpeshta në fotot e postuara në Instagram, ku nuk mungojnë emojit e ndryshme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *